Diensten

Bij Koopjeshalwoerden kunt u ook terecht voor meer dan alleen maar in en verkoop:

Bent u op zoek naar mooie en goede meubels tegen een eerlijke prijs?
Dan zit u bij ons goed. Wij hebben namelijk een groot assortiment in oude & antieke meubelen ( maar ook nieuw ) waar ook wat voor u tussen staat.
Hebt u meubels waar u geen ruimte meer voor heeft of bent u er gewoon op uitgekeken neem dan gerust contact met ons op.
Wij komen naar u toe om de meubels te bekijken of ze geschikt zijn voor een tweede ronde. U mag ten alle tijden foto’s mailen of appen op het vermelde email adres of 06 nummer.                          Bij verkoop van uw kant zullen wij u een eerlijk bod doen!

Hebt u meubels waar u aan gehecht bent?
Maar deze zijn niet meer in goede staat en wilt of kunt u hier geen afstand van doen?
Dan kunt u bij ons terecht. Onze timmerman restaureert uw meubelen op ambachtelijke wijze waardoor u nog lange tijd van uw meubels kunt genieten.

Woningontruiming bij overlijden
Ontruimen van een woning na overlijden van een dierbare is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Soms zijn er omstandigheden waarbij de familie of betrokkenen niet zelf in staat zijn om de ontruiming te verrichten. Wij bieden u aan om dit voor u te doen zodat u hier geen omkijken naar heeft en zodat u zich kan bezig houden met belangrijkere zaken. Kom langs of maak een afspraak en wij nemen alles met u door. In overleg met u kunnen we geheel vrijblijvend een offerte samenstellen die aansluit op uw wensen om de woning voor u te ontruimen.  Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ons inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Het uitruimen van de inboedel uit een woning (inclusief: berging, garage, schuur en tuin).
  • Het verwijderen van stofferingen (vloerbedekking, gordijnen e.d).
  • Het afvoeren van afval.
  • Het bezemschoon opleveren van uw woning.
  • Kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, zoals: het verwijderen van spijkers uit muren, het dichten van muurgaatjes en het plaatsen van kroonsteentjes op de lichtpunten.
  • Kleine verhuizingen en transport van meubels.

Emigreren/scheiden en woning dient leeg opgeleverd te worden
Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. In overleg met u kunnen we de woning leeghalen en geheel schoon op leveren. Ook hiervoor geldt als u meer informatie wenst neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Kamer of appartement in verzorgingstehuis leegruimen
Ook als u of een naaste van u een kamer in een verzorgingstehuis heeft die snel en zorgvuldig leeggehaald moet worden kunt u ons inschakelen.

Staat er niet bij wat u zoekt dan kunt u contact met ons opnemen en u vraag stellen. Wie weet kunnen wij u toch van dienst zijn. Heeft u meubels die u in de weg staan neem dan contact met ons en wij komen dit voor u weghalen. Wij nemen in principe alles mee behalve huisvuil.